onsdag 8. juni 2011

Bråk og rot på biblioteket

Det er mye aktivitet på UB i Tromsø for tida. På NH-biblioteket er det oppussing og boring i betong og mildt sagt bråkete arbeidsforhold, både for bibliotekarer og studenter. På KS-biblioteket skal omtrent alle bøkene skifte plass. Det er litt av en oppgave og medfører både kaos, støy og forvirrede lånere. I anledning bokflyttingen er de fleste skiltene tatt ned, og bøker som før sto i tredje etasje befinner seg nå plutselig i andre etasje.

Planen er at alle bøker som har nummer som starter på 0 -7 skal stå i andre etasje, mens bøker som begynner på 8 og 9 blir stående i tredje. Alle aviser er flyttet til første etasje. Den største endringen kommer for språk og lingvistikk, som ikke bare bytter etasje, men også får helt nye nummer: Alle språkbøker begynner nå på 4. (Slik de gjør i store deler av resten av verden!)

På sikt, nærmere bestemt semesterstart, regner vi med at alt er i skjønneste orden igjen. Vi beklager dersom noen lar seg forstyrre nå i flytte- og oppussingsprosessene, men håper våre lånere bærer over med oss. Vi på vår side lover å gjøre vårt ytterste for å hjelpe alle å finne fram, både nå i kaoset, og etterpå når alt er på plass. Dessuten krysser vi fingrene for at det hele gjør UB til et bedre bibliotek for alle våre brukere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar